Våre forhandlere

onsdag 23. april 2014

Kosedyrets betydning

Alle nyfødte søker umiddelbart trygghet etter ni måneder i mors mage. I tillegg til foreldrenes nærhet er det lite som slår et godt og mykt kosedyr. Noe som representerer det trygge og det kjente.
Etterhvert kan kosedyret utvikle seg til en samtalepartner, og en god venn.
Den er med på alle nye oppdagelser sammen med barnet, alt fra ferieturer til første dag i barnehagen. Og sorgen er stor hvis man skulle være så uheldig å miste bamsen sin. Mye av dette kan vi se i filmatiseringen av Karsten og Petra bøkene. Der blir vi kjent med kosedyrene frøken Kanin og Løveungen. På facebook er det en egen side for nettopp savnede kosedyr.


Mykt og godt kosedyr og babytøfler fra Bunnies by the Bay.

Blant våre kosedyr falt vi for de herlige smokkeholderne fra Bunnies by the Bay. De er supermyke og veldig søte. I tillegg passer de på smokken hvis barnet vil bruke det. Smokken er også kjent for sin trygghet og kos. Et behov som først oppstod for å tilfredstille sugebehovet til den nyfødte.











Et kosedyr er et sikkert valg når det kommer til gaver til barn. Mange barn liker å ha flere bamser rundt seg, og dekorerer gjerne helt rommet sitt med bløte og myke kosedyr.
For å finne produktene i vår nettbutikk trykk her



Bilde hentet fra google.com/weheartit.com