Våre forhandlere

søndag 23. mars 2014

Nyåpning

Hjelp vi har hoppet i det. Vi har fulgt drømmen, drømmen om å starte noe eget. Der alt startet opp som en ide man ikke klarte å få ut av hodet. Hele døgnet gikk med til å planlegge detaljer, og de beste ideene kom i form av drømmer rundt klokken fire om natta.

Det er da man må følge magefølesen, glemme alle tanker om kommende utfordringer på veien å hoppe i det. Flyte på den gode sommerfugl følelsen som surrer rundt i magen. Smake på ordet butikk, nettbutikk med fokus på kvalitetsvarer til barn.

Min store hobby og lidenskap er barn, og alt som innebærer mamma rollen. Jeg er i mitt ess når jeg går i butikker på jakt etter fine ting til barn. Produkter som er fine å gi bort, og som jeg vet vil bli satt pris på.

Jeg ble tidlig klar over at jeg måtte ha innspill. Hva vil folk kjøpe i gave til barnet de skal til? Hva vil barna selv ha? Dette har resultert i en testgruppe, som er særdeles aktiv når nye produkter skal taes inn i butikken. Gavertilbarn.no skal kun ha produkter som er høyaktuelle gaver i sin målgruppe.

Velkommen til oss, følg oss gjerne <3





Dekorativ Pippi lampe